Erice

Erice - airports: Trapani, Palermo.

Sicilie is een geweldige omgeving: schitterende bergen met rotsige structuren met daartussen groene struiken, azuur blauwe zee, veel verse vis en vriendelijke mensen.

Erice

Vliegend op ofwel Trapani ofwel Palermo is er een zeer prinsessige bestemming in het middeleeuws stadje Erice, Het stadje ligt bovenop een berg zodat je prachtig uitzicht hebt aan alle kanten (áls de berg niet in een wolk verscholen ligt... ) en de gehele stad is oud met kinderkop-straatjes en smalle paadjes naar schattige hoekjes en hofjes. Het stadje is zeer wandelbaar en kent ondanks de vele toeristen nog vele smalle straatjes waar je helemaal alleen bent. Er is ook een kabelbaan van de berg terug naar Trapani.

Ndulge hotel

Een kasteel hotel bestaande uit meerdere gebouwen met super uitzicht alom, diverse prieeltjes en parkjes en hoekjes -en zeer sprookjesachtig verlicht in de avond. Slechts 7 kamers die ieder een geheel eigen stijl hebben en waar de oude details bewaard zijn gebleven.

Ndulge restaurant

Nog niet ontdekt door de toeristen massa's, goede locatie met uitzicht, en je eten is als een symphonie van smaken die je nooit zelf bij elkaar gecombineerd zou hebben.

Meer foto's op Flickr